Kiwanis_logo.80114547 kopie

GOODLUCK ACTIE 2021-2022 - AFGESLOTEN !

Graag stellen wij u naar jaarlijkse traditie onze Good Luck actie voor.

 

De naam Good Luck verwijst met een knipoog in de eerste plaats naar het geluk dat we kunnen brengen bij hen die het moeilijker hebben in onze maatschappij. De “Luck” is dan de link naar de “lukken” van Jules Destrooper, nog altijd hun sterproduct!

 

Wegens groot succes is de actie 2021-2022 afgesloten.
We rekenen echter op jullie volgend jaar! 

ASSORTIMENT2021-2022_web

Een actie met niets anders dan winnaars

We bezorgen u als schenker, alsook diegene die de lekkere koekjes ontvangt, een brede glimlach met iets (h)eerlijks. Met dit geschenk bezorgt u uw klanten, personeel, familie en vrienden een stijlvolle attentie.

Een West-Vlaams streek-product sinds 1886 met liefde vervaardigd door nv Jules Destrooper, hofleverancier met een reputatie als een huis. De volledige opbrengst wordt integraal geschonken aan tal van sociale projecten.

 

In dit lustrumjaar, 55 jaar KR1 in 2021-2022, wordt de nationale kunstwedstrijd voor personen met een beperking   georganiseerd. Personen met een beperking zijn de kunstenaars van deze 5 jaarlijkse wedstrijd. Op donderdag 21 april 2022 organiseert Kiwanis Roeselare 1 dan de prijsuitreiking met ’s avonds aansluitend een veiling in de aula van AZ Delta. De opbrengst van de verkoop van de werken en eventuele afdrukken, draagt dan eveneens bij aan tal van sociale projecten.

 

Enkele door ons gesteunde organisaties - projecten: 

Frame-IT – scholen Lage Kouter, Ter Sterre en Sint Michiel – Villa Rozenrood – Muco – Het Vlinderhuis – De Sociale Kruidenier Vzw – T’ Hope Vzw.

 

De Jules Destrooper design giftbox ;  Magritte ‘ le château des Pyrénées’ bieden wij U aan tegen 35,- € per doos, BTW inbegrepen.Deze geschenkdoos bevat een assortiment overheerlijke koekjes verpakt in afzonderlijke dozen. 

Wij bieden U ook alternatieven aan uit het gamma van Jules Destrooper.

prijslijst_grijs

Voor alle details, download ons bestelformulier.

U kunt echter niet meer bestellen!

Bestellen - is niet meer mogelijk

  • Gebruik ons online bestelformulier door op de link hierna te klikken  online bestellen

OF

 OF

  • U kan zich ook wenden tot één van onze leden.

 

 

Wij nemen met u contact op ivm de levering of afhaling. 

 Wij danken u nu reeds voor uw bereidwillige sympathie, medewerking en verblijven met de meeste hoogachting,

 

Frank Soenen 

Voorzitter 2021-2022 Kiwanis Roeselare 1